Menu

Munkebo Boldklub har indgået partnerskab med EnergiFyn

image
Birgitte Lilholt Sørensen
01. september 2020 kl. 08:42
Se hvordan

I disse Coronatider er det svært for sportsklubber at få økonomien til at hænge sammen. I Munkebo Boldklub har vi det sidste halve år måttet aflyse en del arrangementer såsom Øens Hold Cup, Pinsestævne, salg ved hjemmekampe, Sportsuge og hvem ved måske får vi ikke lov at afholde Nytårfesten 2021! Alt sammen aktiviteter vi som klub afholder for at tjene penge til at drive vores dejlige fodboldklub.

Derfor er det, potentielt, en meget stor håndsrækning som EnergiFyn giver til Munkebo Boldklub. Hvis du allerede er kunde hos EnergiFyn kan du støtte Munkebo Boldklub via dit strøm eller gasforbrug. Du kan også skifte din nuværende udbyder af strøm eller gas ud med EnergiFyn og støtte os.

En almindelig husstand der får strøm fra EnergiFyn vil typisk udløse 100 kr. pr år i støtte til klubben, det samme for gaskunder. det kaldes for FYNSKSUPPORT. Men i de kommende to måneder har vi fået en ekstra gulerod: FOR HVER NY ENERGIFYN KUNDE GIVER ENERGIFYN YDERLIGERE 500 KR. TIL MUNKEBO BOLDKLUB.

Du kan gå ind på denne side og tilmelde dig FYNSKSUPPORT - så støtter du uden det koster dig en krone:

Elkunde: Registrer dig her 

Gaskunde:Register dig her

I uge 37 vil vil indkalde en masse folk i og omkring klubben til et infomøde I håb om at de vil hjælpe klubben i denne svære tid. Her giver vi en pizza fra klubbens nye sponsor CAPRI PIZZA & RESTAURANT samt en øl eller vand.

 

Luk