Menu

Mindeord Søren Karlsen

image
19. december 2022 kl. 18:25

Det er med stor sorg at meddele at Søren Karlsen, efter længere tids sygdom, er sovet ind i nat.

 

Søren Karlsen har været en kæmpe stor del af Munkebo Boldklub, og blev for fem år siden gjort til æresmedlem af klubben efter mere end 40 års tro tjeneste. I september i år, blev Søren hædret af mere end 200 spillere og tilskuere til førsteholdets hjemmekamp. 

 

Søren kendte vi alle som en god kammerat både på og udenfor banen, altid klar med en hurtig replik og altid med et underfundigt smil på læben. Men også som en klubmand der tog det store læs! Nytårsfesten var han primusmotor for, og uden ham var der ingen fest som vi kender den i dag. Bestyrelsesmedlem har Søren været af flere omgange og i mange år. Han indførte Lykke-Lotto som i dag er en stor indtægtskilde til ungdomsarbejdet i klubben. Træner for flere hold, spiller samt holdleder, ja der er ikke en del af klubben som Søren ikke var en del af

Vi har i dag mistet en god kammerat, en klubmand, en holdspiller og der er ingen tvivl om at Søren vil blive savnet af alle i Munkebo Boldklub. Vores tanker og kondolencer går til Sørens familie i denne svære tid.

 

ÆRET VÆRE SØREN KARLSENS MINDE♥️

Luk