Menu

Ny formand i Munkebo Boldklub

image
Birgitte Lilholt Sørensen
21. februar 2022 kl. 11:31

Munkebo Boldklub har fået ny formand i klubben. Michael Skovsted Nielsen har efter en lang periode som formand i klubben valgt at træde til side og lade nye og yngre kræfter komme til. Michael Skovsted Nielsen har i mange år været synonym med Munkebo Boldklub og har prøvet alt i klubben. Formand, spiller, børneformand, baneforvalter, kridtansvarlig, ungdomstræner, førsteholdstræner, ja! Der er nok ikke en opgave som Michael ikke har prøvet i klubben. Munkebo Boldklub ønsker at takke Michael for en kæmpe indsats for Munkebo Boldklub, som virkelig er værdsat og vi håber at se ham i klubben fremadrettet.

 

Munkebo Boldklubs nye formand er den 27-årige Armin Begovic, som trods sin unge alder kender klubben ud og ind. “Jeg startede i Munkebo Boldklub som 4-årig og har altid spillet fodbold her i klubben – derudover har jeg været assisterende træner på vores forskellige seniorhold og altid været en stor del af fællesskabet i Munkebo Boldklub. Da klubben denne gang stod og manglede en formand, så jeg det som en stor mulighed, for at gå ind og sætte mit aftryk i den klub, som jeg virkelig brænder for” udtaler Armin Begovic som også er aktiv på klubbens førstehold. Armin bor til daglig i Odense og arbejder som informationssikkerhedskonsulent i Kerteminde Kommune.

 

“Jeg er sikker på at jeg kan være med til at samle klubben og få de unge med. Jeg ser det som en vigtig ting, at der kommer et større samspil mellem ungdoms- og seniorfodbolden, for at vi kan sikre en naturlig cyklus igennem alle holdene i klubben. Vi sender i hvert fald et signal til de unge mennesker om at det er muligt at blive hørt. I bestyrelsen arbejder vi også på flere projekter, som skal være med til at styrke fællesskabet og klubånden på tværs af alder og køn. Dette omfatter bl.a. et klubhus, gæstetræning fra seniorafdelingen og andre tiltag der samler os om vores skønne klub” slutter Armin Begovic.

 

Klubben tager, udover Formanden Michael Skovsted Nielsen også afsked med Jacob Wiatr Andersen og Jakob Frederiksen der begge træder ud af bestyrelsen. Her skal lyde en kæmpe tak for et stort stykke arbejde med henholdsvis rollerne som ansvarlige for pigefodbolden og børnefodbolden.

 

Udover den nye formand blev Søren Aksel Nielsen og Morten Bahne valgt ind i den syv mand store bestyrelse i Munkebo Boldklub. 

 

Luk